Mencapai impian-impian ke bintang anda….

dream-saidaonline

Anda mesti punyai impian atau angan-angan betul tak??

Kepada yang akan, baru atau pun sudah memasuki alam kerjaya anda mesti berimpian,  paling tidak pun pernah cuba bermimpi untuk:

1) Beli kete sendiri

Tak kisahla Persona ke, Viva ke, Myvi ke…tak pun gah sikit, nak tukar pegi Merce A200 ke (my colleague pakai ni), BMW 5 series ke atau Mazda5 atau Audi….mesti ade kan

2) Beli rumah sendiri

Banglo, double storey, landed, high-rise, condo, aprtment….silalah pilih mana satu ikut impian anda

3)Berkahwin

4) Mempunyai anak dan membina keluarga sendiri

5) Melancong pergi percutian keluarga atau bersama teman

dan

6)Simpanan persaraan

Yakinlah, semua impian-impian di atas pasti anda kecapi!

Dengan syarat anda masih sihat dan mampu untuk bekerja seperti biasa atau luar biasa kerasnya.

Tetapi……

Usaha akan terbantut sekiranya anda:

1) Sakit

Dan

2) Hilang upaya untuk bekerja

Oleh yang demikian, mari saya tunjukkan bagaimana dengan hanya menyimpan 10% dari gaji anda dalam simpanan bijak Great Eastern Takaful mampu menolong anda mencapai  impian-impian ke bintang anda.Trust me…ini simpanan legal punya. Bukan macam skim cepat cepat kaya, skim buluh emas, buluh perindu, Pak Man Telo dan lain-lain.

Jika anda menyimpan 10% dari gaji anda melalui plan kesihatan dan simpanan kami, anda akan mendapat:

1) Manfaat plan perubatan berupadebit  medical card (limit beribu-ribu setahun)

2)Manfaat kematian, hilang upaya dan sakit kritikal

3) Manfaat kemalangan

4)Manfaat simpanan dan pelaburan.

5) Manfaat elaun hospital

menggapai_impian

Simpanlah 10% dari gaji anda, sebelum kehabisan 100% wang poket anda ketika sakit, dan gapailah impian-impian ke bintang anda.

Kita merancang, ALLAH yang menentukan. InsyaALLAH, Amin. :)

Hubungi saya, Nadzirah Aslan untuk rundingan plan berkaitan,

019-8765542

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>