Cek…..

      Cek….. ^ Cek ini hanya boleh diperoleh sekiranya anda sakit dan dimasukkan ke hospital atas apa jua sebab kacuali melahirkan bayi atau pembedahan kosmetik. ^ Cek ini hanya boleh diperoleh sekiranya anda mencarum dalam polisi takaful yang ada medical card di dalamnya. ^ Cek ini hanya boleh diperoleh ketika anda memulai caruman di kala anda tidak memerlukannya iaitu ketika anda masih sihat. Hanya pemohon yang sihat boleh mencarum dalam produk takaful/insurance. ……. 3 prengggan berbicara tentang cek, bosan! …….Ape yang best? Time tunaikan cek laa…. …….Yang bende dalam file oren tu ape? Oh ya, hari ini saya ke Great Eastern branch di kawasan Pulau Pinang, alaa…depan Padang Kota tu…menjenguk jika ada polisi client yang sudah siap. Taraa….ada 2! Cek cleint pun dah siap jugak. Akhir kata, Alhamdulillah….....

Diary oh diary….Great Eastern 2015, auummmm!!!

Ini adalah antara stok-stok diary yang telah saya order untuk client dan bakal client saya….Great Eastern 2015…aummm!!! Mai cepat dapatkan anda punya. Diary di atas adalah temapahan khas yang mana terdapat nama saya di dalamnya. Client-client semua…sila tunggu k, insyaALLAH akan dihantar kepada anda secara personal atau melalui pos…. Jom sekali...

Wordless Sunday: Sembang Ahad

Perunding N: Bang, kereta ade takaful/insurans? Mr prospect: Mestila ade. Kete rosak takdela berlubang poket sendiri. Perunding N: Rumah abg pulak ade insurans/takaful? Mr prospect: Harusla ade. Terbakor kang, sape nak bayor? Perunding N: Abg nyer henpon tu ade insurans/takaful tak? Mr prospect: Buat ape nak ade?? Pecah ke, rosak ke…leh beli sepuloh lagi! Perunding N: Jadi, nyawa dan kesihatan abg sendiri ade insurans/takaful tak? Kalau sakit/ mati leh ganti mcm henpon? Mr prospect: Aiyarkkkk….. Perlindungan khidmat rundingan takaful/insurans? Hubungi saya Nadzirah aslan...